Lars Lilholt band

Musikforeningen ONLY LIVE præsenterer
ROCK PÅ MORS – OPEN AIR VED ARENAEN 2018


Fredag den 31. August 2018 vil der være Rock På Mors – Open Air ved Sparekassen Thy Arena, Nykøbing Mors med bl.a.
LARS LILHOLT BAND
Vi mangler at offentliggøre endnu et par navne som snart vil komme på plakaten.

Open air koncerten laves i lokalt samarbejde med Mors Thy Håndbold, Morsø FC og Morsø Event.
Koncerten laves som en opstartsfest før start på håndboldsæsonen 2018, så tidspunktet passer os rigtig godt udtaler “Henrik Hedegaard, Mors Thy Håndbold”

Vi ser også frem til dette lokale samarbejde da vi jo er I gang med at etablerer nye klubfaciliteter og nye fodboldgræsbaner ved Sparekassen Thy Arena, Mors – så det bliver spændende at være med til at hjælpe i fællesskab til sådan et stort arrangement ved Arenaen og i tæt samarbejde med andre aktive bruger som har til huse i Arenaen, udtaler Thomas Noppenau fra Morsø FC.

Det er med stor glæde at vi kan præsenterer “Lars Lilholt Band” fredag den 31. August 2018, siger Henrik Bjerring fra Musikforeningen Only Live.

Lars Lilholt Band er på sommerturne rundt I landet I 2018 og I bagagen har De Lyse Nætters Orkester denne gang et splinternyt album, som i skrivende stund endnu ikke har fået navn.
Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet ”new folk”. Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen. Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre:
Lars Lilholt Bands historie er helt unik her i Danmark.
Bandet blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden på samtlige festivaller i landet. Foruden Lars er Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet bandet har. Korsangerinden Lærke og Eddi Jarl var lige født da bandet blev etableret. Kristian Fogh var lige startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende ! Det er netop derfor bandet fortsat kan trække stort publikum.
De 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.
I sætlisten ånder altid sange fra alle albums, og i 2018 vil der også være sange fra det nye album. Men mon ikke både Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet Den Hvide Dværg.

I forbindelse med Open Air koncerten med Lars Lilholt Band ved Arenaen er der også mulighed for firmaer, foreninger og private grupper at holde deres sommerfest inden og I forbindelse med arrangementet. Sommerfesten med spisning og hygge tilbydes I Arenaens andre lokaler med en lækker sommermenu, bestående af hovedretsbuffet og dessert med kaffe/te, hvorefter man kan hygge og feste videre sammen på koncertpladsen.

Vil det danske sommervejr være ustabil med regn og blæst vil der være mulighed for at rykke arrangementet indendørs I Arenaen og gæsterne vil få en god koncertoplevelse alligevel. Så vi kan i hvertfald love tørvejrsgaranti. Men selvfølgelig håber vi på en god dansk sommer med evig sol og med en enkelt sky på himlen, som er de bedste forhold for en open air koncert..:-)

Billetsalget vil starte torsdag den 30. November kl. 10.00 på www.morsbilletten.dk samt ved Morsø Turistbureau.
Der vil være også være mulighed for at lave et weekendophold i forbindelse med Rock På Mors med Lars Lilholt Band m.fl. Kontakt Morsø Turistbureau på tlf. 9772 0488

Det er en oplagt julegave ide´for private og virksomheder og der vil være penge at spare inden den 31.12 med Early Bird billetter.

Billetpriser:
Fra den 30.11.17 til den 01.01.18
Kr. 275,- ex gebyr
Fra den 01.01.18 til 02.05.18
Kr. 315,- ex gebyr
Fra den 02.05.18 til den 31.8.18
Kr. 350,- ex gebyr
På dagen og ved indgangen
Kr. 395,-
Der vil være mulighed for at holde sin sommerfest med en lækker sommerbuffet før koncerterne i andre lokale - sommerbuffeten kan tilkøbes for kr. 225,-

Arrangør: Musikforeningen ONLY LIVE