Kandis

Så gør de det igen - Danmarks populæreste danse-partyband Kandis er nu klar med et helt nyt studiealbum med 17 nye sange. Endnu engang et forrygende stærkt album, som indeholder alle de momenter et moderne Kandis album skal have. Med et touch af Johnny's store personlighed samt de stilarter Kandis har haft succes med de seneste år ; Traditionel Kandis-stil , Country-Pop/Rock samt Tysk schlager stil. Musikken er som altid, virkelig velproduceret af Søren Bundgaard.
Kandis kører nu på 28. år her i 2017 og glæder sig til at komme rundt i hele Danmark og ligeledes med små turneer i både Sverige, Norge og Tyskland, for at præsentere de mange nye hits på KANDIS 17. Med en kæmpe scene og koncert produktion er Kandis ligeledes garant for en stor koncert oplevelse, hver gang de giver koncert.
Derfor har Kandis igennem de mange år opnået en utrolig stor popularitet overalt hvor de optræder blandt det store trofaste publikum, som følger dem overalt. Kandis musikken spreder glæde og smil blandt publikum og de fire musikere giver publikum en unik oplevelse, hver gang de går på scenen med deres iørefaldende sange. Så Kandis er selve indbegrebet af det legendariske udtryk ''Festen uden ende''.
SPAREKASSEN THY ARENA MORS
Fredag den 23. februar 2018 kl. 18.00 - 01.00 inkl. 3 retters menu fra buffet
Kun koncert fra kl. 21.00
Varighed: 7 timer

Kort info: 7 timers nonstop musik

Dørene åbner kl. 17.30
Kl. 18.00 - 01.00
Musikforeningen Only Live i samarbejde med
Morsø Event